Pages

fredag 29 juli 2011

Fredag

Sambon gick upp på vinden för att leta efter en förlängningssladd till sin dator. Lycka till säger jag bara (det råder ett väldigt trångt kaos där uppe).
Till min stora lycka levererades fotona igår så efter middagen satt jag andäktigt på golvet omgiven av mina pysselgrejor medan D komponerade ihop en egen musikvideo. I Purple Palace skapas det, om än från två helt olika håll. =)

Sovit nära 12 timmar i natt. Helt galet skönt var det. Frukost klockan alldeles för sent och lite kaffemys på det. Vad mer kan man begära av en ledig fredag?

torsdag 28 juli 2011

Poverina har lite flax för en gångs skull

När klockan äntligen blev elva (hade längtat ända sedan klockan ringde imorse 03:55) fick jag sluta för dagen. Hade lovat mej själv en lite minivända till Panduro för att sukta lite bland scrapbookhyllorna. Till min stora förtjusning upptäckte jag att de hade 70% rea på en del papper; halloween-tema mest. Vilket extremt sammanträffande då jag i detta nu väntar med andakt på bilder som jag skickat på framkallning, som är just från halloween! Måste ju vara meant to be alltså. Fyndade en hel del ark och nu sitter jag och väntar på att brevbäraren ska dyka upp ... Jag vill ha mina foton!!

Dessutom hade vår kattuppfödare hört av sej och upplyst om att imorgon är sista veterinärskontrollen, så vi kan få hämta Siena efter det om vi vill! Tyvärr hade vi ju inga grejer alls för det... Ingen transportbur, ingen kattsand eller någon kattmat. Vi får helt enkelt lägga band på oss tills på måndag. Som vi längtar!!!

söndag 24 juli 2011

välförtjänt pysselstund

Jag har nördat i helgen. Man måste ju få unna sej nåt roligt ibland så jag framkallade några bilder och tog fram scrapbookinglådan. Har ju snöat in lite på vårt lilla familjetillskott som snart flyttar in så det blev några alster med Snosan-tema.
Maria på Sand gav mej adressen till en superbra sida, fotoautomaten, där man kan få sina bilder i mindre format. Lycka! Precis vad jag letat efter så länge. Här ska klippas och klistras! Väntar nu på bilder som jag skickat på framkallning. =)



"One day in the summer of 2011 she crossed our path."



Lill-Snosan



Detta blev min favorit.



"The best time is the time I spend with you."

torsdag 21 juli 2011

Första mötet

Igår hälsade jag på vår lilla misse. Hon är så himla söt! Jag blev så kär i henne. Hon låg och sov så sött medan jag var där. Önskade att jag hade kunnat ta med henne hem för hon var så adorable där hon låg och snosade. Längtar så tills vi får hämta hem henne!



Snosan

måndag 11 juli 2011

Snos x 3

Har inte haft så jättetur med vädret de senaste dagarna, men det gör inte så mycket; det är så mysigt ändå. Jag har dock utvecklat ett svårt beroende: Patiens. Väldigt svårbehandlat. Dessutom fick vi en bild skickade till oss på Davids brors familjs katt som så sorgligt gått bort. Den var så otroligt fin och jag sa att den liknade en kattsort jag velat ha. Vi började ett raskattsurfande utan dess like och förälskade oss helt handfallet i ragdolls. Vi bestämde att till hösten, då ska vi skaffa en. Jag och mitt tålamod kunde dock inte hålla ut så länge så idag har vi tingat en kattunge som vi får hämta hem i början av augusti. Längta!!!

Vår lilla raggis "Siena"



Ska snosa lite på David nu (i väntan på missen), han är ju trots allt nyrakad ;)