Pages

onsdag 31 oktober 2012

Halloween

Halloweenhatt med lite uppvikt kant (syns inte så bra på denna mobilbild).


Jag var på scrapmässa i helgen och blev bombarderad med inspiration. Jag har därför pysslat ihop den här halloweenhatten som jag ställt fram som lite dekoration såhär i halloweentider.
Har även pysslat ihop lite flätade hjärtkorgar i dekorationspapper bara för att stilla min julmyslängtan (sitter i skrivande stund och mumsar pepparkakor).

torsdag 25 oktober 2012

Finns kvar, om än lite upptagen... =)

Jag har börjat smyglängta till jul. Är sugen på pepparkakor och hemkokt kola. Och lussekatter! Det är kanske lite tidigt för sådana aktiviteter än så länge, men snart. Vi ska förhoppningsvis flytta inom snar framtid och jag hoppas det blir innan jul (så pass mycket innan att vi hinner få det julmysigt i nya lägenheten). Har inhandlat två nya adventsljusstakar eftersom det blir fler fönster.
I övrigt är det stilla här på bloggen som ni kanske märkt. Har fullt upp med pluggandet. Det är galet mycket att göra, även om det är roligt. Jag känner mej dock väldigt stressad med alla inlämningsuppgifter och den planerade flytten. Vi har inte börjat packa alls och det tycker jag inte om.
Nu är det nog dags att sova, ska upp tidigt i morgon och plugga. Det är dessutom scrapmässa i helgen som jag tänkt göra ett litet besök på med en väninna. Måste dock intala mej själv att jag inte får köpa något, det finns nog med pyssel här hemma redan.

Min lilla trasdocka.
 
 
 
Smygbytte adress med min andra blogg eftersom inverosimile är svårt att minnas/stava för den som inte pratar italienska. Får bli lätta elena-maria istället =)